Izvor: Sputnik Srbija
06.09.2022 u 10:43
0

Peskov saopštio kada će Putin posetiti Donbas!

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetiće Donbas kada za to dođe vreme, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„Što se tiče putovanja predsednika, ne sumnjam da će se ta poseta desiti kada za to dođe vreme“, rekao je Peskov u intervjuu za „Izvestija“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PESKOV: Što se tiče sastanka Putin-Zelenski, tu se ništa nije promenilo!

Kako je istakao, planovi o razvoju Donbasa su veliki.

„Vidite da je i gradnja u toku, otvaraju se novi objekti, intenzivno se ulažu napori da se obnovi sva vitalna infrastruktura. To su i vodovodi i snabdevanje električnom energijom, socijalni objekti. Radovi se aktivno vode, tamo radi više hiljada ljudi“, rekao je Peskov.

Ruska vojska je zajedno sa snagama DNR I LNR u potpunosti zauzela teritoriju LNR i značajan deo DNR, uključujući Volnovahu, Marijupolj i Svetogorsk, kao i celu Hersonsku oblast, deo Zaporoške i Harkovske oblasti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter