Izvor: Tanjug
22.11.2022 u 21:45
0

Pet osoba je poginulo, među kojima i jedno dete, a isto toliko je ranjeno u raketnom napadu na severozapadu Sirije!

Pet osoba je poginulo, među kojima i jedno dete, a isto toliko je ranjeno u raketnom napadu na severozapadni grad u Siriji koji kontrolišu sirijski pobunjenici, sapštili su lokalni aktivisti.

Rojters nije mogao odmah da potvrdi ko stoji iza raketnog napada, koji se dogodio u oblasti blizu turske granice pod kontrolom islamističkih pobunjenika koje podržava Turska.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Incident je usledio posle napada turskih bespilotnih letelica i ratnih aviona na položaje milicije Narodne odbrambene jedinice Kurda (YPG) u Siriji.

Turska je prethodno saopštila da su njeni ratni avioni uništili 89 ciljeva u Siriji i Iraku i da je 184 militanata ubijeno u operacijama koje su izvedene u prethodna dva dana.

Velika Britanija, Francuska i Nemačka osudile su u zajedničkom saopštenju planove Irana da proširi svoj nuklearni program!

Navode da su operacije izvedene u znak odmazda za bombaški napad u Istanbulu prošle nedelje u kojem je poginulo šest osoba, a za koji je Ankara okrivila Radničku partiju Kurdistana (PKK) i Sirijske demokratske snage (SDF).

PKK i SDF su negirali umešanost u bombaški napad, prenosi Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter