Izvor: Kurir
20.10.2023 u 14:25
2

PLATIĆETE KAD ZAVRŠIMO SA HAMASOM: IZRAELSKI POLITIČAR SE POGUBIO pa KRENUO DA PRETI RUSIMA!!! (VIDEO)

Izraelski političar uputio je oštre pretnje Rusiji zbog podrške Palestini.

Amir Vajtmen, šef libertarijanskog kluba u Likudu, pojavio se na ruskoj državnoj mreži RT i govorio o borbama između Izraela i militanata Hamasa odnosno ratu Rusije s Ukrajinom. Likud je inače vladajuća stranka premijera Benjamina Netanjahua.

Vajtmen je govoreći o tvrdnjama da je Izrael bombardovao bolnicu Al Ahli u gradu Gazi kritikovao Rusiju da širi propagandu protiv njegovog naroda.

– Završićemo ovaj rat. Pobedićemo jer smo jači. Rusija će nakon ovoga platiti cenu, verujte mi, Rusija će platiti cenu – rekao je Vajtmen.

Političar je zapretio Rusiji da će Izrael pomoći Ukrajini.

– Rusija podržava neprijatelje Izraela. Rusija podržava naciste koji žele da počine genocid nad nama i Rusija će platiti cenu. Nećemo zaboraviti što radite. Nećemo zaboraviti. Pobrinućemo se da Ukrajina pobedi. Pobrinućemo se da platite cenu za ono što učinili ste vi kao Rusija. Zapamtite šta sam rekao. Platićete cenu. Da li vam je to jasno – dodao je Vajtmen.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PLATIĆETE KAD ZAVRŠIMO SA HAMASOM: IZRAELSKI POLITIČAR SE POGUBIO pa KRENUO DA PRETI RUSIMA!!! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter