Izvor: rt,rs
19.08.2023 u 13:02
0

PODRŠKA ŠIROM RUSIJE: Osvanulo od Moskve do Sibira “ KAD SE VOJSKA NA KOSOVO VRATI“

Na više lokacija u Moskvi osvanuli su grafiti sa natpisom "Kad se vojska na Kosovo vrati". U prepoznatljivom stilu išarani su zidovi uz srpsku trobojku i žuta slova

Natpisi su viđeni i u Sankt Peterburgu, Jekaterinburgu, Saratovu, Tjumenu i Orelu, takoreći od Moskve do Sibira.

telegram prinscreen

Podsetimo, grafiti su osvanuli i širom regiona, u Republici Srpskoj i Crnoj Gori, dok su u Srbiji nevladine organizacije protestovale.

Ovaj natpis je stih iz narodne pesme „Ječam žnjela kosovka devojka“ koji je pokojni mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije izmenio.

Natpis je i politički u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, po kojoj je predviđeno da se do 1.000 pripadnika srpskih snaga može vratiti na Kosovo i Metohiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter