Izvor: Tanjug
12.02.2023 u 21:22
0

Poljski predsednik Andžej Duda upozorava: „Ako Ukrajina ne dobije naoružanje u narednim nedeljama, Putin bi mogao da pobedi!“

Predsednik Poljske Andžej Duda izjavio je da bi Rusija mogla da pobedi ukoliko Ukrajina u narednim nedeljama ne dobije naoružanje.

„Ako Ukrajina ne dobije naoružanje u narednim nedeljama, Putin bi mogao da pobedi“, rekao je Duda.

Poljski predsednik je ocenio da je potreba Ukrajine za zapadnim naoružanjem hitna i presudna za ishod na bojnom polju.

DA LI JE OVO UBRZANI KURS? Špigl: „Nemačka sledeće nedelje počinje obuku ukrajinskih snaga za Leopard 2!“

„Ako Putin pobedi, mi ne znamo gde će se zaustaviti“, upozorio je Duda i ocenio da bi u slučaju ruskog napada na Poljsku „takav potez bio napad na NATO i sve njegove članice“.

„Kada su Sjedinjene Američke Države bile napadnute 2001. godine, svi saveznici su stali na stranu Amerikanaca u borbi protiv terorista. Verujemo da bi, ako bi došlo do ruskog napada na zemlju članicu NATO, odgovor bio isti – brz i odlučan“, rekao je poljski predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter