Izvor: Tanjug
23.04.2022 u 10:17
0

POMOĆ IZ KANADE! U Ukrajinu stiže artiljerija koju je predsednik Zelenski tražio, haubice M777 izgledaju moćno (VIDEO)

Kanada je saopštila da je obezbedila tešku artiljeriju ukrajinskim oružanim snagama, nakon što je ranije ove nedelje premijer Džastin Trido obećao da će poslati takvu pomoć na zahtev ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Kanada je do sada isporučila ukrajinskim snagama određeni broj haubica M777 i odgovarajuću municiju, a pri kraju su ugovori za nabavku oklopnih vozila koja će poslati Ukrajini što je pre moguće, saopštilo je ministarstvo odbrane, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SAD, Britanija i Kanada su se obavezale da će poslati još artiljerije u Ukrajinu, kako bi pomogli Kijevu da brani oblasti na istoku zemlje, gde je Rusija počela opštu ofanzivu.

STOTINE ČEČENA KRENULO PUT UKRAJINE Ramzan Kadirov objavio je loše vesti za Zelenskog (VIDEO)

Predsednik SAD Džozef Bajden rekao je novinarima u utorak, posle razgovora u kome su učestvovali i britanski premijer Boris DŽonson, kanadski premijer DŽastin Trido i drugim zapadni lideri, da će artiljerija biti u narednom kontingentu koji će u Ukrajinu poslati SAD, navodi Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter