Izvor: TANJUG
15.06.2022 u 10:34
0

Ponovo otvoren vazdušni prostor Švajcarske

 Vazdušni prostor Švajcarske ponovo je danas otvoren, nakon što je na kratko bio zatvoren iz bezbednosnih razloga zbog „tehničkog kvara“, saopštile su vlasti.

Švajcarska agencija za pružanje usluga vazdušne navigacije Skajgajd prethodno je saopštila da su poletanja i sletanja na švajcarskim aerodromima obustavljena i da će vazdušni prostor biti zatvoren do daljnjeg zbog kvara, do kojeg je došlo rano jutros.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Portparol aerodroma u Cirihu rekao je da su obustavljena poletanja i sletanja, dok je aerodrom u Ženevi naveo na Tviteru da se saobraćaj neće nastaviti pre osam časova.

Nekoliko sati kasnije, Skajgajd je objavio da je ukinuto zatvaranje vazdušnog prostora u 8.30 časova po lokalnom vremenu i da se vazdušni saobraćaj iznad Švajcarske nastavlja, zajedno sa drugim operacijama na dva aerodroma u zemlji u Ženevi i Cirihu. 

DRAKONSKA KAZNA ZA SREDNJI PRST! Neobičan slučaj iz Nemačke

Nije precizirano o kakvom je tehničkom kvaru reč.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter