Izvor: Tanjug
13.10.2022 u 19:56
0

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da je malo verovatno da će se mirovni pregovori između Rusije i Zapada desiti u skorije vreme!

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da je malo verovatno da će se mirovni pregovori između Rusije i Zapada desiti u skorije vreme zbog neprijateljskog stava zapadnih država, u intervjuu za rusku TV.

„Za dijalog je potrebno dvoje. Pošto Zapad ima veoma neprijateljski stav prema nama, malo je verovatno da bi se moglo razgovarati u skorije vreme“, rekao je Peskov u intervjuu za rusku TV, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je napomenuo da Turska i niz drugih zemalja nastavljaju sa pokušajima da posreduju u dijalogu.

Odgovarajući na novinarsko pitanje o perspektivama rusko-ukrajinskog dijaloga, Peskov je istakao da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski dekretom praktično obezbedio da do pregovora ne dođe.

Međunarodna agencija za energetiku upozorava: „Više cene nafte se mogu pokazati kao faktor koji će presuditi svetskoj ekonomiju koja je već na ivici recesije!“

„Zbog toga ne razumemo kako će dalje dijalog napredovati“, rekao je Peskov.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski potpisao je 4. oktobra dekret kojim formalno odbija sve pregovore Kijeva sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, ali ostavlja mogućnost za razgovore sa Rusijom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter