Izvor: Sputnik Srbija
14.07.2022 u 22:01
0

PORTPAROL NARODNE MILICIJE LNR: „Grad je u direktnom vidokrugu, neprijatelj se, po staroj dobroj tradiciji, utvrdio u stambenoj zgradi, kao i ranije nastaviće da koristi stanovništvo kao živi štit“

Ukrajinske trupe su se utvrdile su položaje u stambenoj zoni grada Soledara u Donbasu, planiraju da iskoriste stanovništvo kao živi štit, izjavio je za medije portparol Narodne milicije LNR Ivan Filiponenko.

„Grad je u direktnom vidokrugu, već se jasno shvata da se neprijatelj, po staroj dobroj tradiciji, utvrdio u stambenoj zgradi i, po svemu sudeći, kao i ranije nastaviće da koristi stanovništvo kao živi štit“, rekao je Filiponenko.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MIZINCEV: Ukrajinci minirali most preko reke! Neonacisti pokušavaju da isprovociraju ruske snage na otvaranje uzvratne vatre, a civile koriste kao „živi štit“

On je precizirao da u ovom trenutku savezničke snage Rusije i Narodna milicija LNR vrše izviđanje i rade na određivanju vatrenih položaja ukrajinskih trupa.

„Ovo se radi kako bismo mogli da nanosimo precizne udare, minimizirajući rizik po civilno stanovništvo. Za razliku od ukrajinske vojske, mi ne možemo sebi da dozvolimo da rizikujemo živote naših sunarodnika“, istakao je portparol.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter