Izvor: Tanjug
08.09.2022 u 17:04
0

Poseta državnog sekretara SAD Entonija Blinkena važan je signal za Ukrajinu izjavio je Volodimir Zelenski!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je da je poseta državnog sekretara SAD Entonija Blinkena Kijevu važan signal za Ukrajinu, u vreme kada je ukrajinska vojska pokrenula kontraofanzivu na jugu i istoku zemlje, preneo je Rojters.

„Ovo je veoma važan signal da su SAD sa nama. Upravo je to garant da možemo da povratimo naše teritorije i zemlju“, rekao je Zelenski, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajinski general Oleksij Gromov izjavio je da je oslobođeno 700 kvadratnih kilometara teritorije u južnoj i istočnoj oblasti Harkova!

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter