Izvor: ALO
23.05.2020 u 16:29
0

POSLE 28 GODINA: Tramp na pragu realizacije plana koji plaši ceo svet

Trampova administracija aktivno razmatra mogućnost sprovođenja nuklearnog testiranja, što SAD nisu učinile od 1992. godine.

Tema je bila razmatrana na sastanku najviših zvaničnika različitih agencija za nacionalnu bezbednost 15. maja, nakon što su neki u sobi optužili Kinu i Rusiju da tajno sprovode nuklearne testove, objavili su mediji.

Jedan zvaničnik je tom listu rekao da je nuklearna demonstracija „veoma trajan razgovor“ i da bi mogla biti korisna za pregovore sa dvema državama, jer Vašington traži sveobuhvatan novi dogovor o regulisanju nuklearnih zaliha.

Sjedinjene Države ostaju jedina nacija koja je ikada koristila nuklearno oružje tokom ratnog vremena, a tokom hladnog rata su obavili više od 1.000 testova.

U početku su se spektakularni događaji često održavali na udaljenim ostrvima Tihog okeana pre nego što ih je briga o životnoj sredini „spustila na zemlju“.

OVO MORATE ZNATI

RASPADA SE NATO! Povlače se potpisi sa sporazuma!

SADA JE SVE JASNO! Bil Gejts PATENTIRAO KORONU JOŠ 2018!

AMERIKA SE SPREMA ZA RAT! Noćas testirali MOĆNO LASERSKO ORUŽJE! (VIDEO)

OVO NEĆE PROĆI! SPREMAJU NAPAD NA SRBE! Provaljen PODLI PLAN Prištine i Podgorice

KRISTIJAN UDARIO NA MARIĆA Ovo je žestoki momak poručio legendi novinarstva (VIDEO)

S izuzetkom Severne Koreje, postojao je dugoročni moratorijum na testove nuklearnog oružja, a neki stručnjaci za kontrolu oružja brinu da bi američki test mogao da zapali novu eru testiranja širom sveta.

– To bi bio poziv za ostale zemlje sa nuklearnim oružanjima da slede taj model – rekao je Deril Kimbel, izvršni direktor Asocijacije za kontrolu oružja.

Dok je bivši predsednik Obama aktivno pokušavao da smanji američke i međunarodne nuklearne arsenale, Tramp je zauzeo suprotan pristup, s tim da je njegov budžet za 2021. godinu uključio gotovo 46 milijardi dolara dodatnih troškova za američke programe nuklearnog oružja

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter