Izvor: Tanjug
28.07.2022 u 20:34
0

POZNATE TEME RAZGOVORA DVOJICE LIDERA Predsednik SAD Džozef Bajden rekao je kineskom kolegi Si Ðinpingu da se američka politika prema Tajvanu nije promenila!

Predsednik SAD Džozef Bajden rekao je predsedniku Kine Si Ðinpingu da se američka politika prema Tajvanu nije promenila i da se Vašington snažno protivi jednostranim naporima da se promeni status kvo ili podrije mir i stabilnost širom Tajvanskog moreuza, saopštila je Bela kuća.

U telefonskom razgovoru, dvojica lidera su razgovarali o nizu pitanja važnih za bilateralne odnose i drugim regionalnim i globalnim pitanjima i zadužili svoje timove da nastave da slede današnji razgovor, posebno da se pozabave klimatskim promenama i zdravstvenom bezbednošću, navela je Bela kuća, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U saopštenju se ne pominje da li su dvojica lidera razgovarala o eventualnom smanjenju carina od strane Vašingtona.

Razgovor Bajdena i Sija trajao je više od dva sata, navela Bela kuća.

Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je o radu državne korporacije za svemirske aktivnosti Roskosmos!

Bio je to peti razgovor lidera dveju zemalja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter