Izvor: Tanjug
28.07.2022 u 20:45
0

Sirijski brod koji je prevozio ječam i pšenicu pristao je u luci Tripoli, Ukrajinci optužuju: „Ovo je prvi put da pošiljka ukradenog žita i brašna stigne u Liban!“

Sirijski brod koji je prevozio ječam i pšenicu i koji podleže sankcijama SAD, pristao je u severnoj libanskoj luci Tripoli, a ukrajinska ambasada u Bejrutu tvrdi da je Rusija žitarice uzela iz ukrajinskih skladišta.

Brod „Laodikea“ je pristao u Tripoliju juče, prema sajtu sa podacima o isporuci Marin trafik, preneo je Rojtres.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Brod je putovao iz luke na Krimu koja je zatvorena za međunarodnu plovidbu, noseći 5.000 tona ječma i 5.000 tona brašna za koje sumnjamo da je uzeto iz ukrajinskih skladišta“, saopštila je ukrajinska ambasada britanskoj agenciji.

POZNATE TEME RAZGOVORA DVOJICE LIDERA Predsednik SAD Džozef Bajden rekao je kineskom kolegi Si Ðinpingu da se američka politika prema Tajvanu nije promenila!

„Ovo je prvi put da pošiljka ukradenog žita i brašna stigne u Liban“, navodi se u saopštenju ukrajinske ambasade u Bejrutu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter