Izvor: alo
24.03.2024 u 13:14
3

PRED NAMA JE RAT PUTIN JE UPOZOREN! Masakr u Moskvi ne sme da mu bude „izgovor“ poručuju BRITANCI

Velika Britanija upozorila je ruskog predsednika Vladimira Putina da ne koristi smrtonosni teroristički napad u Moskvi kao “izgovor” za intenziviranje rata u Ukrajini.

Rusija je pokrenula talas vazdušnih udara na Ukrajinu, dva dana nakon smrtonosnog terorističkog napada u Moskvi.

Bezbednosni izvor “Telegrafa” iz Vajthola rekao je da “Putinov očaj da sve to prikači Ukrajini nije iznenađujuć dok pokušava da dodatno obmane ruski narod pretvarajući se da u Rusiji nema neslaganja”.

MAKRONOVE TRUPE ZNAČE NAPAD NA FRANCUSKU: Pred nama je RAT!

– On ne sme da koristi ovako sastavljenu vezu kao bilo kakav izgovor za intenziviranje rata u Ukrajini – rekao je taj izvor.

Ališa Kerns, predsednica Komiteta za spoljne poslove donjeg doma britanskog parlamenta, izjavila je da “ruskim medijskim kanalima već cirkulišu lažni video snimci ukrajinskih zvaničnika u pokušaju da okrive Ukrajinu i obezbede Putinu neku odbranu za ratne zločine koje čini u Ukrajini ili, još gore, kao izgovor za dalje zločine”.

wikipedia

– Nema naznaka bilo kakvih veza sa Ukrajinom niti bilo kakvog kredibilnog razloga da se sugeriše na njihovu umešanost – naglasila je ona.

Ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da strahuje da je cilj optužbi “uzrokovanje antiukrajinske histerije u ruskom društvu, stvaranje uslova za jačanje mobilizacije ruskih građana da učestvuju u zločinačkoj agresiji protiv (ukrajinske) države”.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “PRED NAMA JE RAT PUTIN JE UPOZOREN! Masakr u Moskvi ne sme da mu bude „izgovor“ poručuju BRITANCI”

  1. da, da, oni znaju da nisu ukrajinci, pa naravno oni su organizovali mislim na nato našli izvršioce u korist ukrajine, sav svijet zna pravu istinu nismo mi glupi ako ste možda mislili da smo. Stići će vas pravda od Boga ka dragi Bog počne da bombarduje

    8
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter