Izvor: Kurir.rs
30.05.2022 u 13:46
0

Predložio Zapadu REŠENJE ZA UKRAJINU, pa ga Kijev stavio na CRNU LISTU terorista Mirotvorac centra!

Bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer dospeo je u ukrajinsku bazu podataka Mirotvorac „zbog učešća u ruskoj specijalnoj informativnoj operaciji“.

Poznati američki diplomata Kisindžer (99) pozvao je na samitu u Davosu Zapad da utiče na Ukrajinu da što pre nastavi pregovore sa Rusijom i da prestane da pokušava da porazi rusku vojsku jer bi njihog poraz mogao dugoročno da destabilizuje Evropu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZELENSKI OTPUSTIO ŠEFA SB ZA HARKOVSKU OBLAST: Nije zaštitio grad, mislio je samo na sebe!

Njegov predlog rešenja krize razbeseno je Kijev toliko da ga je ukrajinski Mirotvorac centar uvrstio u svoju bazu podataka terorista i agresora.

Kontroverzni sajt Mirotvorac, koji navodi Lengli i Poljsku kao svoja sedišta, predstavlja se kao „centar za istraživanje pokazatelja zločina protiv nacionalne bezbednosti Ukrajine, mira, čovečanstva i međunarodnog zakona“ i nudi „informacije snagama reda i specijalnim službama o proruskim teroristima, separatistima, plaćenicima, ratnim kriminalcima i ubicama“.

Mirotvorac je na sajtu objavio Kisindžerovo godište, mesto stanovanja i ranije pozicije.

Centar je inače poznat po tome da objavljuje podatke novinara, vojnika i svih drugih, kako iz Rusije tako i šire, koje doživljavaju kao „izdajnike domovine“. Na spisku su i brojne kulturne ličnosti iz Rusije ali i državljani različitih zemalja.

Sajt je u proleće 2016. objavio spisak novinara, među kojima su bili i stranci, koji su dobili akreditacije od separatističkih vlasti Donjecka i Luganska, sa njihovim kontakt informacijama. Po objavljivanju spiska, pojedini novinari žalili su se da im je prećeno.

Tadašnja predstavnica OEBS-a za slobodu štampe Dunja Mijatović izrazila je zabrinutost zbog objavljenog spiska, rekavši da mi mogao dodatno da ugrozi bezbednost novinara.

Postupke vlasnika sajta Mirotvorac kritikovala je i Rusija. Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova ocenila je te publikacije kao „direktan poziv na odmazdu protiv novinara“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter