Izvor: Tanjug
10.09.2022 u 22:29
0

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski razmatra značajnu pomoć Poljskoj!

Ukrajina će razmotriti da li može hitno da isporuči susednoj Poljskoj 100.000 tona termalnog uglja kako bi joj pomogla da prebrodi predstojeću zimu, izjavio je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski.

U večernjem obraćanju, Zelenski je takođe, rekao da je naredio da se ubrzaju radovi na modernizaciji dalekovoda od ukrajinske nuklearne elektrane Hmeljnicki do Poljske, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Naložio sam kabinetu da razradi mogućnost hitne isporuke 100.000 tona termalnog uglja Poljskoj. Imamo dovoljne količine za sebe i možemo da pomognemo našoj braći da se pripreme za ovu zimu“, istakao je Zelenski.

KINA ŠALJE JASNU PORUKU ZAPADU: Susret Vladimira Putina i Si Đinpinga biće znak podrške Moskvi

Poljska se oslanja na ugalj za oko 70 odsto proizvodnje električne energije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter