Izvor: Telegraf
27.10.2021 u 12:47
0

PRETUŽNO: Roditelji ne žive sa njima, dečak nađen mrtav posle godinu dana…sumnja se na zlostavljanje

Ostaci dečaka koji su pronađeni u stanu u Teksasu u kom su ostavljena još trojica braće da umru od gladi, pokazuju da je dečak pretučen tupim predmetom, rečeno je iz policije.

Mrtvozornik je u utorak, nakon pregleda tela dečaka, izjavio da su do smrti doveli višestruki udarci tupim predmetom. Procenjuje se da je dečak preminuo pre oko godinu dana.

Policiju je pozvao najstariji dečak (15), u nedelju.

PROČITAJTE JOŠ: DETALJI GNUSNOG ČINA: Silovao ćerku jer je pripremao za brak

On je rekao da u stanu živi sa još dva brata starosti sedam i 10 godina, i da njihovi roditelji ne žive sa njima već 10 meseci.

PROČITAJTE JOŠ: SEDELA KRVAVA NA STEPENIŠTU: Srpski državljanin pretukao devojku u Beču, bore joj se za život

Za ubistvo dečaka tereti se Brajan Kolter (31), dok se njihova majka, Glorija Vilijams (35) tereti za povredu prava deteta nepružanjem medicinske pomoći i napuštanjem.

Preživeli dečaci bili su neuhranjeni i imali su brojne povrede, te su prebačeni u bolnicu

Neimenovani izvor rekao je za medije da je sedmogodišnji dečak imao frakture lica, a hranu su im doturale komšije.

– Nekoliko puta sam video da ne gori svetlo i pretpostavio sam da nešto nije u redu, pošto njihovi roditelji nisu dolazili neko vreme. Jednog dana, dečak je pokucao na moja vrata i zamolio da napuni telefon – rekao je Trevor Tompson, jedan od komšija.

On je dodao da je tada uspeo da se sprijatelji sa njim i krenuo da mu daje hranu, pošto je video da mu je preko potrebna. Međutim, nije obavestio policiju jer navodno nije bio svestan koliko je situacija loša.

On je dodao da su uslovi u kojima su dečaci živeli bili užasni i da je telo njihovog preminulog brata, u stanu, bilo potpuno izloženo.

– Dugo se bavim ovim poslom, ali nikada nisam video ovako nešto. Bio sam potpuno zatečen – rekao je Gonzales.

– Prizor je bio strašan – rekao je šef policije, Ed Gonzales.dsednik dečje humanitarne organizacije „Children at Risk“, Bob Snborn, rekao je da je pandemija samo pogoršala već tešku situaciju u kojoj se mnoga deca nalaze.

–  Teksas se uvek oslanjao na učitelje, da prepoznaju ovakve slučajeve, ali ova deca nikada nisu ni išla u školu – dodao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter