Izvor: HappyBSC
05.06.2020 u 13:48
0

PRVE FOTOGRAFIJE KUĆE STRAVE! Novi detalji o OTMICI DEVOJČICE SA KOSOVA I MALE MEDLIN! (GALERIJA)

Nedugo nakon što je proslavila četvrti rođendan mala Medlin je nestala iz hotelske spavaće sobe bez traga. Dugih 13 godina, u najopsežnijoj i najskupljoj britanskoj poteri za živom devojčicom isplivavaju mučni detalji njenog nestanka. Policija je u početku čak sumnjičila i devojčicine roditelje koji su sami priznali da su detetu dali blagu dozu sredstva za umirenje kako ne bi plakala dok su oni bili na večeri u obližnjem restoranu. Čak 60 zaposlenih u hotelu i turista tražilo je devojčicu prvih nekoliko dana po nestanku. 

Juče je otkriveno da devojčica više nije živa – svirepo je ubijena nakon otmice!

Za otmicu je osumnjičen 43-godišnji Nemac koji bi ovaj vikend čak mogao i biti pušten na uslovnu slobodu zbog zločina na koji je trenutno osuđen. Naime, 18 meseci pre nestanka male Medlin Kristijan Brekner provalio je u vikendicu 72-godišnje Amerike koja je letovala na istom mestu gde i mala Medlin, te je silovao i opljačkao. Kazna mu ovih dana ističe i policija očajnički pokušava da skupi što više dokaza kako bi ga, do eventualnog suđenja za ubistvo male Medlin, zadržala u zatvoru.

OVO MORATE ZNATI

LICE NAJOKRUTNIJEG ZLOČINAČKOG UMA! Zastrašujuće fotografije pedofila otmičara devojčice sa Kosova! (GALERIJA)

NOĆNI DESANT Padobranci izveli munjevitu akciju (GALERIJA)

BILI SU NAJLEPŠI PAR BEOGRADA, A ONDA JE ON POŠAO U SMRT! Najtragičnija ljubavna priča ovih prostora!

HAOS I ANARHIJA NA AMERIČKIM ULICAMA (VIDEO, GALERIJA)

Po dosadašnjim saznanjima, neposredno pre nestanka male Medlin sa Breknerom je živela ili, kako se sumnja, bila u zatočeništvu maloletna devojčica sa Kosova za kojom sada policija traga i koja je, po svemu sudeći, nekako uspela da pobegne iz kuće u kojoj se smestio zajedno sa njom. Na videlo dana izneseni su i neverovatni detalji – policija je još 2011. godine istraživala Kristijana Beknera i bila na imanju gde se, kako se sada saznaje, desilo i ubistvo male Medlin nakon otmice.

NAJVEĆA POTRAGA 21. VEKA ZA NESTALOM DEVOJČICOM Sa otmičarem je bila i devojka sa Kosova!

Svedoci iz malog portugalskom mesta rekli su policiji da je Brekner tukao i bio izuzetno nasilan prema devojčici sa Kosova ali da je ona u jednom trenutku nestala. Policija se nada da je živa i da bi mogla pružiti dragocene podatke o nestanku i smrti male Medlin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter