Izvor: Happy BSC
04.04.2022 u 13:57
0

PUTIN JE NOVI HITLER, STALJIN I POL POT ZAJEDNO! Evropski premijer izrekao GNUSNE uvrede na račun šefa Kremlja i tu nije stao

Poljski premijer je pozvao na formiranje međunarodne komisije za istraživanje genocida, koji je, prema njegovom mišljenju, počinila ruska vojska u ukrajinskim gradovima, uključujući i Buču, gde je otkriveno više od 400 ubijenih civila.

Te krvave masakre koje su počinili Rusi, ruski vojnici, treba nazvati pravim imenom. To je genocid i treba ga osuditi“, rekao je premijer Mateuš Moravjecki novinarima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Zbog toga predlažemo osnivanje međunarodne komisije za istragu ovog zločina genocida“, što je „neophodno ako želimo da znamo istinu o ruskim fašističkim zločinima“, rekao je on. Moravjecki je pozvao zapadne zemlje da uvedu nove sankcije Rusiji, a ruskog predsednika Vladimira Putina uporedio je sa bivšim krvoločnim diktatorima.

Niko nije pregovarao ni sa Hitlerom, ni sa Staljinom, ni sa Pol Potom„.

„Sa takvim diktatorima se ne pregovara“, rekao je on i pozvao Zapad da konačno uvede odlučne sankcije koje će funkcionisati. Imao je posebnu poruku za francuskog predsednika Emanuela Makrona.

„Gospodine predsedniče Makron, koliko ste puta pregovarali sa Putinom i šta ste postigli? Sa zločincima se ne pregovara, zločince treba pobediti. Niko nije pregovarao ni sa Hitlerom, ni sa Staljinom, ni sa Pol Potom“, rekao je on.

Optužio je neke evropske lidere za odugovlačenje i šuplje fraze. „Ne slušajte nemačke biznismene, nemačke milijardere već glasove nevinih žena i dece. Glasove ubijenih“, rekao je on obraćajući se nemačkom kancelaru Olafu Šolcu.

Ukrajina je u nedelju optužila Rusiju za „genocid“, tvrdeći da je pronašla tela 410 civila u blizini Kijeva, oblasti nad kojom je ovih dana povratila kontrolu, ali je Moskva demantovala te optužbe, tvrdeći da su snimci iz Buče „naručeni“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter