Izvor: BSC happy portal
07.01.2024 u 08:41
0

PUTIN NA BOŽIĆNOJ LITURGIJI U KAPELI: Njegova poruka obišla svet

Ruski predsednik Vladimir Putin je noćas prisustvovao božićnoj liturgiji u kapeli u njegovoj rezidenciji Novo-Ogarjovo blizu Moskve.

PUTINOVA BOŽIĆNA ČESTITKA RASPLAKALA MNOGE: Ruski predsednik se potresnim rečima obratio porodicama NASTRADALIH VOJNIKA

Navodi se da je šef Kremlja pre liturgije obećao da će podržati vojnike koji „s oružjem u rukama“ brane interese Rusije i naredio vladi da pruži veću podršku onima koji ratuju, istovremeno pozvavši svoje ljude da budu milosrdni i pravični.

– Mnogi od naših ljudi, naših hrabrih, herojskih momaka, ruskih ratnika, čak i sada, na ovaj praznik, brane interese naše zemlje s oružjem u rukama – kazao je Putin tokom večernjeg sastanka sa porodicama ubijenih vojnika.

Navodi se da Putin ove godine nije pozvao na prekid vatre u Ukrajini u vreme Božića, kao što je to učinio prilikom prošlogodišnje proslave ovog pravoslavnog praznika.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter