Izvor: Tanjug
08.01.2022 u 14:40
0

Putin razgovarao sa Lukašenkom i Pašinjanom o Kazahstanu

Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom i premijerom Jermenije Nikolom Pašinjanom o situaciji u Kazahstanu, saopštila je danas pres služba Kremlja.

Tokom telefonskih razgovora predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina i predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka i premijera Jermenije Nikole Pašinjana razgovarano je o aktuelnoj situaciji u Kazahstanu, koja teži smirivanju i normalizaciji, navodi se u saopštenju, preneo je TAS S.

Tokom jučerašnjeg telefonskog razgovora sa Putinom, jermenski premijer Nikol Pašinjan rekao je da će Jermenija, kao aktuelni predsedavajucći Organizacije ugovora o kolektivnoj bezbednosti (CSTO) organizovati onlajn samit šefova država članica te organizacije o situaciji u Kazahstanu.

Pašinjan je kazao da će jermenska strana, kao aktuelni predsedavajucći CSTO, organizovati ovaj događaj, saopštio je Kremlj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter