Izvor: Sputnik Srbija
05.09.2022 u 14:05
0

PUTIN: Rusija je prava Zemlja izlazećeg sunca, jer se najistočniji deo Čukotke nalazi istočno od Japana!

Predsednik Rusije Vladimir Putin smatra da je Rusija prava Zemlja izlazećeg sunca, jer se najistočniji deo Čukotke nalazi istočno od Japana.

PUTIN: Dug Rusije je da pruži pomoć Donbasu i stanovnicima koji tamo žive!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Što se tiče geografskog položaja, mislim, da je potrebno da kažemo nešto o Kamčatki. Naše komšije Japance i Japan nazivaju Zemljom izlazećeg sunca, ali istočno od Japana je upravo Kamčatka ili Sahalin, još istočnije je Novi Zeland, a istočno od Novog Zelanda je Čukotka. A tamo je na 60 kilometara moreuz, a dalje je već američki kontinent. U tom smislu je Rusija Zemlja izlazećeg sunca“, rekao je ruski predsednik na omladinskom forumu „Ekosistem. Nacionalni park“ koji se održava na Kamčatki.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter