Izvor: Kurir.rs
03.01.2024 u 21:38
0

PUTIN U RAZGOVORU SA RANJENIKOM OTKRIO SVOJ PRAVI CILJ: „Ukrajina sama po sebi nije NEPRIJATELJ“

Ruski predsednik Vladimir Putin identifikovao je Zapad kao „neprijatelja“ Rusije i implicirao da se Rusija bori u Ukrajini da pobedi Zapad.

PUTIN ISPUNIO ŠTA JE OBEĆAO: Izveden napad NEVIĐENIH razmera; Kraj rata ako…

Putin je dao ovaj odgovor na pitanje ruskog vojnika o pomoći Zapada Ukrajini tokom posete vojnoj bolnici u Moskovskoj oblasti 1. januara.

Putin je rekao vojniku da problem za Rusiju nije nužno to što Zapad pomaže Ukrajini, već da je Zapad zapravo ruski „neprijatelj“.

On je dodao da Ukrajina sama po sebi nije neprijatelj Rusije, ali da su zapadni akteri „koji žele da unište rusku državnost“ i „ostvaruju strateški poraz Rusije na bojnom polju“ neprijatelji Rusije.

 

Putin takođe tvrdi da zapadne elite pokušavaju da razbiju Rusiju na pet delova, koristeći Ukrajinu, ali da se situacija na prvim linijama fronta menja.

On je dodao da problem nije u isporuci zapadne pomoći Ukrajini i napomenuo da je Ukrajina već „potpuno uništena“, da od zemlje „nema ništa“ i da „postoji samo zbog milostinje“.

Putin je implicirao da Rusija vodi egzistencijalni rat protiv Zapada u Ukrajini i istakao da je zapadna retorika u poslednje vreme prešla na to kako da se „brzo okonča sukob”.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter