Izvor: Alo.rs
04.04.2022 u 12:23
0

PUTIN UPUTIO PORUKU ORBANU NAKON POBEDE NA IZBORIMA: Jake reči predsednika Rusije odzvanjaju svetom

Predsednik Rusije Vladimir Putin, uputio je mađarskom premijeru Viktoru Orbanu čestitku povodom pobede na izborima koji su juče održani u Mađarskoj.

Putin je u telegramu koji je uputio Orbanu izrazio uverenje da je „razvoj partnerstva dve države u skladu sa interesima građana Rusije i Mađarske“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako su istakli iz Kremlja, Putin je u čestitki izrazio uverenje da, „uprkos teškoj međunarodnoj situaciji, dalji razvoj bilateralnih partnerstava u potpunosti odgovara interesima naroda Rusije i Mađarske“.

Podsetimo, premijer Mađarske Viktor Orban proglasio je pobedu na parlamentarnim izborima održanim u nedelju, nakon što je stranka Fides, čiji je lider, osvojila više od polovine glasova.

Orban je u svom pobedničkom govoru pomenuo i Srbiju.

– Svet može videti da Mađarska ima dobro srce za svoje američke prijatelje, Poljake, Italijane, Špance, Srbe, Austrijance. Ceo svet je večeras u Budimpešti mogao da vidi da su demohrišćani, konzervativci, patriotska politika pobedili. Šaljemo poruku Evropi da ovo nije prošlost, ovo je budućnost – rekao je Orban.

On je dodao da je trijumf bio ubedljiv.

– Naša pobeda je ogromna. Vidi se čak i sa Meseca, ali svakako je vide i u Briselu – izjavio je Orban.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter