Izvor: Tanjug
19.05.2023 u 14:32
2

RADIOAKTIVNI OBLAK IDE KA EVROPI: Katastrofa EKSPLOZIJE u Ukrajini

Uništenje skladišta municije sa osiromašenim uranijumom, koju je Zapad poslao Ukrajini, već je poslalo radioaktivni oblak koji ide ka Evropi, upozorio je danas sekretar ruskog Saveta bezbednosti Nikolaj Patrušev

Kako je naveo, Amerikanci veruju u zajedničke demokratske vrednosti, a šefovi zapadnih zemalja, pod pritiskom SAD, razgovaraju o Ukrajini.

– Pomogli su joj tako što su izvršili pritisak na njihove satelite i snabdeli ih municijom sa osiromašenim uranijumom. Uništenje skladišta izazvalo je da radioaktivni oblak krene ka zapadnoj Evropi. U Poljskoj je već registrovano povećanje radioaktivnosti – rekao je Patrušev na konferenciji za novinare.

MISTERIJA VELIKE EKSPLOZIJE: Zbrisano ukrajinsko SKLADIŠTE ORUŽJA

Ranije ove nedelje, ukrajinski mediji su preneli da su ruski dronovi pogodili grad Hmeljnicki i da su uništili veliko skladište naoružanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “RADIOAKTIVNI OBLAK IDE KA EVROPI: Katastrofa EKSPLOZIJE u Ukrajini”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter