Izvor: Sputnjik/BSC Happy
18.05.2023 u 19:26
2

MISTERIJA VELIKE EKSPLOZIJE: Zbrisano ukrajinsko SKLADIŠTE ORUŽJA

Moćna eksplozija u Hmeljnickom, usled koje se prema nebu podigla vatrena kugla, mogla je da se dogodi u bazi Oružanih snaga Ukrajine, gde je skladišteno napredno naoružanje, namenjeno kontraofanzivi, piše analitičar izdanja „The War Zone“ Tajler Rogovej.

Prema njegovim rečima, poslednji satelitski snimci pokazuju da je skladište municije i eksploziva zapadno od ukrajinskog grada Hmeljnickog bukvalno zbrisano sa lica zemlje.

Eskplozija u Hmeljnickom je odjeknula Ukrajinom i izazvala nezapamćenu pometnju u njenim vojnim redovima. Dugo se spekulisalo šta je bio uzrok tolike eksplozije, te odgovor analitičara može pomoći u otkrivanju istine.

PEČURKA DIMA NAD UKRAJINOM: Granula EKSPLOZIJA umesto Sunca

Danas je 449. dan rata u Ukrajini, a već smo svi zaboravili koja je nedelja po redu od kada se pompezno najavljuje velika kontraofanziva. Čini se da ne samo da nema sredstava i opreme kojom bi napad na ruske snage počeo, već i da Rusi uspešno uništavaju skladišta oružja, koja se, ili ne čuvaju baš najbolje, ili su neodbranjiva pred ruskim projektilima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “MISTERIJA VELIKE EKSPLOZIJE: Zbrisano ukrajinsko SKLADIŠTE ORUŽJA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter