Izvor: Alo.rs
30.11.2023 u 22:10
1

„HAMASOVCU SU IZRAELSKE TAOCE TUKLI ELEKTRIČNIM KABLOVIMA“: Oslobođeni Tajlanđanin otkrio detalje nakon što je pušten iz zarobljeništva

Radnik sa Tajlanda koji je ovih dana pušten iz zarobljeništva Hamasa, rekao je da su izraelske taoce sa kojima je držan pripadnici Hamasa premlaćivali čak i električnim kablovima.

OVO JE MIA KOJU JE OSLOBODIO HAMAS: U ranama i zavojima molila za milost – stravično

Kako je rekao, za taoce bilo malo toga za jelo – pita dnevno, ponekad konzerva tunjevine koju bi podelili njih četvoro, a ponekad i parče sira. Iako su u zatočeništvu bili više od sedam nedelja, kaže da im je bilo dozvoljeno da se istuširaju samo jednom.

„Bili smo sa Izraelcima, i oni su sve vreme bili čuvani. Sa Jevrejima koji su bili sa mnom postupali su veoma oštro, ponekad su ih tukli električnim kablovima“, rekao je taj Tajlanđanin.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„HAMASOVCU SU IZRAELSKE TAOCE TUKLI ELEKTRIČNIM KABLOVIMA“: Oslobođeni Tajlanđanin otkrio detalje nakon što je pušten iz zarobljeništva”

  1. lepo se videlo na snimcima o puštanju talaca da se oni pozdravljam i smeju sa paleatincima, da su svi dobro i vedro, dok su palestinci u zatvorima u Izraelu prebijani , muceni, godinama bez sudjenja robijaju, čak i deca i trudnice, to je prava demokratska država!

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter