Izvor: Tanjug
20.01.2024 u 17:03
5

RAKETARINA AMERIČKA BAZA! Napadnuta sa više od 20 projektila

Vazduhoplovna baza Ain Al-Asad na zapadu Iraka, koju koriste američke i koalicione snage, napadnuta je sa više od 20 raketa, preneo je Al Hadat. Prema izveštaju Al Hadata, za napad su odgovorne šiitske milicije.

Rakete su ispaljene iz obližnje oblasti Al-Bagdadi, u zapadnoj pokrajini Al-Anbar. Iračke bezbednosne snage trenutno pretražuju oblast odakle je ispaljena vatra.

AMERIKA U SUKOBU NA BLIKOM ISTOKU: Zadata tri udara, uništeno moćno oružje

Zasad nema detalja o šteti ili o povredama usled raketnog napada.

Prethodno, šiitske milicije upozorile su SAD da će povećati broj vojnih operacija u Siriji i Iraku, jer „Vašington nastavlja da podržava izraelsku vojsku koja ubija civile u Pojasu Gaze i na jugu Libana“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “RAKETARINA AMERIČKA BAZA! Napadnuta sa više od 20 projektila”

  1. Da je barn sravne sa zemljom. I ne samo tu bazu. Malo li su ubijali i trovali radijacijom Irački narod i to u dva rata. Te nas! Sada Hute! I sve sa HUMANIM URANIJUMOM-TOMAHAVK RAKETAMA. Dao Bog biće i kod njih kad-tad!

    0
    0
    Odgovori
  2. браћо муслимани удрите нацисте
    шта раде у туђој земљи нису
    дошли са добром намером
    дошли су да пљачкају и убијају

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter