Izvor: tanjug
02.08.2022 u 20:18
0

RASTU TENZIJE NA ISTOKU Tajvansko ministarstvo odbrane saopštilo je da su najavljene vojne vežbe Kine usmerene na psihičko zastrašivanje građana Tajvana!

Tajvansko ministarstvo odbrane saopštilo je da Kina pokušava da izloži riziku ključne tajvanske gradove i luke najavljujući vežbe oko ostrva u narednim danima.

Ministarstvo odbrane je u saopštenju navelo da su vežbe usmerene na psihičko zastrašivanje građana Tajvana, dodajući da su oružane snage Tajvana „pojačale“ nivo borbene gotovosti i da građani ne treba da brinu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SAD NEĆE DOZVOLITI DA BUDU ZASTRAŠENE Oglasila se i Bela kuća povodom posete Nensi Pelosi Tajvanu!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter