Izvor: Tanjug
30.04.2023 u 22:01
0

RAZGOVARALI MAKRON I ZELENSKI: Diskusije o kontraofanzivi i „ukrajinskoj mirovnoj formuli“

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski razgovarao je danas sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom, sa kojim je diskutovao o ukrajinskoj „mirovnoj formuli“ i situaciji na liniji fronta, saopšteno je iz kancelarije predsednika u Kijevu.

Obojica su se složili da su potrebna „dodatna rešenja“ koja bi ojačala ukrajinski potencijal na bojnom polju, preneo je „Kijev independent“.

BAHMUT SAMO ŠTO NIJE PAO! Prigožin javlja o novom uspehu VAGNEROVACA!

Pripreme za ukrajinsku kontraofanzivu se „privode kraju“, a vojska je na obuci u zapadnim zemljama, rekao je ministar odbrane Oleksij Reznikov.

-Brzina i specifičnost našeg odgovora je veoma važna, to je nešto što će da značajno pojača naše sposobnosti- rekao je Zelenski.

Francuski i ukrajinski predsednici su pričali i o pripremama za NATO samit u Vilnjusu, koji će se održati 11. i 12. jula.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter