Izvor: Telegraf
14.03.2022 u 12:07
0

Rus se lisicama vezao za vrata Mekdonaldsa i vikao: SVE DAJEM, AL’ ČIZBURGER NE DAM!

Čovek za koga se navodi da je Luka Safronov, sin umetnika Nikasa Safranova, snimljen je kako organizuje poslednji protest samo nekoliko sati pre nego što ceo lanac planetarno popularne američke brze hrane povukao poslovanje iz Rusije na neodređeno vreme zbog eskalacija sukoba u Ukrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, Luka se lancima vezao za restoran u očajničkom pokušaju da zaistavi zatvaranje restorana. Mekdonalds je inače do sada imao 62.000 zaposlenih u Rusiji i najavio je da će nakon rata u Ukrajini za koji Amerika krivi Rusiju, zatvoriti svih svojih 850 filijala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter