Izvor: Happy BSC
11.04.2022 u 09:00
0

RUSI NISU ODUSTALI OD ZAUZIMANJA KIJEVA! ŽELE SVE DA UNIŠTE! Vitalij Kličko uputio je dramatično upozorenje SVETU

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko smatra da povlačenje ruskih snaga iz Kijeva ne znači da su odustali od želje da zauzmu prestonicu.

Kako prenosi Ukrinform, Kličko je to rekao u intervjuu za američku televiziju ABC, koji je dao zajedno sa svojim bratom Vladimirom.

KLIČKO ZNA KO MOŽE DA ZAUSTAVI RAT U UKRAJINI! Evo koga je pozvao da poseti Kijev!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Činjenica da se neprijatelj povukao iz Kijeva ne znači da je odustao od želje da zauzme prestonicu – istakao je Kličko i dodao da je stoga nemoguće isključiti sledeći pokušaj ruskih snaga da zauzmu Kijev za dva dana, prenosi Tanjug.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter