Izvor: Happy BSC
22.08.2023 u 18:01
0

RUSI POGODILI NATO CENTAR U DNJEPETROVSKOM: Poginuo general major Antoni POTS – Amerikanci tvrde tokom nesreće na vojnom poligonu u SAD – KOME VIŠE VERUJETE?

Nakon što su ruske Vazdušno-kosmičke snage granatirale štab NATO u Ukrajini hipersoničnim raketama „Kinžal“ ili balističkim „Iskanderima“, poginuo je američki general. Kako pišu na ruskim medijima i mrežama, Američki general Entoni Pots poginuo je u Ukrajini u NATO bazi koju su bombardovali i uništili Rusi hipersoničnim projektilima.

@signitura♬ original sound – Istanbulska Devojka

Međutim, kako se tvrdi na ruskim mrežama, SAD ne priznaju da je general poginuo u NATO bazi u Ukrajini, već kažu da je poginuo u avionskoj nesreći u Merilendu. Kako su saopštile SAD

,

Vojni general je poginuo kada se njegov mali privatni avion srušio u utorak u blizini poligona Aberdeen u Merilendu, navodi služb General-major Entoni Pots, koji je nedavno nadgledao Izvršnu kancelariju vojnog programa za komandu, kontrolu i taktičke komunikacije, ili PEO C3T, poginuo je kada se jednomotorni avion Piper PA-28 Cherokee kojim je upravljao srušio u Havre de Grace, Merilend . On je bio jedina osoba u letilici.

Nejasno je šta je izazvalo nesreću, a istraga je u petak još uvek bila pod istragom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter