Izvor: Happy BSC
29.03.2022 u 11:16
0

RUSI SU PROSULI OTROV! NIŠTA NE PIJTE I NE JEDITE, IZBEGAVAJTE SVAKI KONTAKT! Dramatično upozorenje izdato je PREGOVARAČKOM TIMU iz UKRAJINE

Pre nego što su počeli pregovori u Istanbulu, ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba savetovao je sve koji idu na pregovore sa ruskom delegacijom da „ne jedu i ne piju ništa, a po mogućnosti da izbegavaju dodirivanje bilo koje površine“.

Kuleba je to rekao tokom intrevjua za ukrajinski kanal Ykpaiha 24.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Upozorenje je usledilo nakon sumnje na trovanje ruskog milijardera Romana Abramoviča i ukrajinskih pregovarača ranije ovog meseca na mirovnim pregovorima na granici Ukrajine i Belorusije.

Postoji određeni skepticizam u vezi sa navodnim trovanjem, a Reuters je citirao neimenovanog američkog zvaničnika koji je rekao da su obaveštajni podaci sugerisali da su simptomi muškaraca posledica faktora „ekološke sredine“, a ne trovanja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter