Izvor: sputniknews.com
25.05.2022 u 11:57
0

RUSIJA IZLAZI IZ BOLONJSKOG SISTEMA: Budućnost je u našem modelu obrazovanja gde su prioriteti interesi nacionalne ekonomije i maksimalne mogućnosti za sve studente!

Ministarstvo obrazovanja i nauke Rusije potvrdilo je da namerava da izađe iz Bolonjskog procesa.

„Prema Bolonjskom sistemu treba se odnositi kao prošloj etapi. Budućnost je u našem sopstvenom jedinstvenom sistemu obrazovanja u čijoj osnovi moraju da budu interesi nacionalne ekonomije i maksimalni prostor mogućnosti za svakog studenta “, rekao je ministar obrazovanja Valerij Faljkov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija spremna da obezbedi humanitarne koridore za prevoz hrane iz Ukrajine! Evo da li će biti razmene zarobljenika!

Sa takvom inicijativom ranije je izašao sekretar Saveta za bezbednost Nikolaj Patrušev koji je rekao da ruske studente i predavače sada praktično proteruju iz zapadne naučno-obrazovne sfere.

On je pozvao da se Rusija vrati „svom, najboljem na svetu iskustvu obučavanja stručnjaka“.

Bolonjski proces je nastao nakon što su Ministri obrazovanja 29 evropskih država u italijanskom gradu Bolonji 19. juna 1999. godine potpisali Bolonjsku deklaraciju o reformi sistema visokog obrazovanja Evrope.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter