Izvor: Novosti
06.11.2023 u 09:07
0

RUSIJA JE VEĆ UPOZORAVALA ALI: Marija Zahrarova raskrinkala zapad i njegove namere

RUSIJA je upozoravala da će Zapad iskoristiti Ukrajinu i da će je šutnuti kao nepotrebnu stvar, ocenila je za list "Izvestija" portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

– Postoji takav izraz: iskoristiti, pa šutnuti. To je ono što Zapad radi sa Ukrajinom – nažalost, oni su je iskoristili i zatim odbacili kao nepotrebnu stvar. Mi smo na to upozorili – podsetila je Zaharova.

TERORISTIČKI NAPAD U JERUSALIMU: Prvi snimci sa lica mesta, napadač ubijen, ima ranjenih policajaca (FOTO)

Predstavnički dom američkog Kongresa, ranije je odobrio poseban predlog zakona o dodeli pomoći Izraelu u iznosu od 14,3 milijarde dolara, u kojem nije bilo reči o Ukrajini.

Nešto ranije je takođe objavljeno da SAD planiraju da izdvoje Ukrajini novi paket pomoći vredan 425 miliona dolara.

On bi trebalo da uključi municiju, u vrednosti od 300 miliona dolara za borbu protiv ruskih bespilotnih letelica.

Mediji su preneli da američki predsednik Džozef Bajden namerava da iskoristi pravo veta ako Kongres usvoji predlog zakona o odvojenoj pomoći Izraelu.

Ukrajinski predsednik Vladimir Zeleski danas je u intervjuu pozvao je Kongres „da ne izgubi volju, da ne izgubi ovu jaku poziciju i da ne izgubi svoju demokratiju“ i tako reskira „eventualni ruski napad na zemlju NATO-a.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter