Izvor: Tanjug
26.04.2023 u 14:26
0

NEPOŽELJNI NORVEŽANI: Rusija proteruje deset norveških diplomata

 Rusija je odlučila da protera 10 diplomata iz Ambasade Norveške u Moskvi i zatražila da brzo napuste tu zemlju, saopštilo je danas norveško Ministarstvo spoljnih poslova.

OZBILJAN INCIDENT! Norveška ljuta na Švedsku zbog pada RAKETE!

-Rusko Ministarstvo spoljnih poslova danas je obavestilo našeg ambasadora da je deset naših diplomata u Moskvi proglašeno nepoželjnima- navodi se u saopštenju norveškog ministarstva i dodaje da su ruske vlasti rekle da je reč o reagovanju na sličnu odluku Norveške, prenosi Rojters.

Norveška je 13. aprila saopštila da je proterala 15 službenika ruske ambasade za koje norveška vlada tvrdi da su pripadnici obaveštajne službe koji rade pod okriljem diplomatskih položaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter