Izvor: Tanjug
13.07.2022 u 15:25
0

RUSKE SNAGE UHAPSILE AMERIČKOG DRŽAVLJANINA! Amerikanac tvrdi da je lažno optužen za učešće u pro-ukrajinskim protestima!

Treći američki državljanin zarobljen je u Ukrajini i drže ga proruske snage, prema informacijama njegove porodice i prijatelja, kao i privatne volonterske grupe koja je specijalizovana za spašavanje američkih građana.

Radi se o Suedi Murekeziju (35), koji je prošlog meseca uhapšen u Hersonu koje drže ruske snage, gde je živeo više od dve godine, rekao je njegov brat Sele Murekezi, preneo je „Gardijan“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Izuzetno smo zabrinuti za njegovo stanje. On je, očigledno, u opasnosti“, rekao je brat.

Nakon što se nije čuo sa bratom mesec dana, Sele je dobio poziv od Suedija 7. jula i rekao mu da je zatvoren u Donjecku.

SAD POZVALE RUSIJU DA ODMAH OSLOBODI UKRAJINCE KOJI SU PROTERANI IZ ZEMLJE I DA DOPUSTI DOLAZAK STRANIH POSMATRAČA!

Murekezi je rekao da se nalazi u istom zatvoru gde su Aleksander Druejke i Endi Taj Ngok Hujn, dvojica američkih boraca koje je zarobila Rusija prošlog meseca.

Za razliku od Durejkea i Hujna, Murekezijevi prijatelji i porodica kažu da nije učestvovao u borbama u Ukrajini, već da se naselio u Hersonu 2020. godine.

Zarobljeni Murekezi je rekao da je lažno optužen za učešće u pro-ukrajinskim protestima.

„Koriste ga kao pijuna za njihovu propagandu“, kazao je Sele Murekezi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter