Izvor: sputniknews.com
08.05.2022 u 19:23
0

Ruski patrijarh Kiril poslao SNAŽNU poruku: Ne želimo ništa da osvajamo, imamo sve što nam treba! Rusija ne želi da crpi resurse ni od koga kao neke moćne zemlje sveta!

Ruski patrijarh Kiril služio je liturgiju u glavnom hramu Oružanih snaga Rusije uoči dana Pobede. Tokom propovedi on je odgovorio na kritike zapada na račun Rusije.

Rusija nikome ne želi zlo, ne želi nikoga da osvoji i okupira, ne želi ni od koga da crpi resurse, kao što to čini većina bogatih i moćnih zemalja sveta, koje su ekonomski okupirale slabe i bespomoćne zemlje. Nama to ništa ne treba, imamo sve što nam treba“, – rekao je patrijarh.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Otkriven spomenik crvenoarmejcima poginulim u američkom napadu kod Niša (FOTO)

Prema njegovim rečima, Rusiji je potrebno samo jedno – istinska sloboda, nezavisnost od svetskih centara moći koji su danas neprijateljski raspoloženi prema njoj.

„Moramo da konsolidujemo sve naše snage – i duhovne i materijalne, da se niko ne usudi da se drzne da takne svete granice naše Otadžbine“, rekao je patrijarh Kiril.

Obraćajući se vojnicima koji su prisustvovali liturgiji, on ih je pozvao da se nadahnu primerima svetih Dmitrija Donskog i Aleksandra Nevskog, vojskovođa Mihaila Kutuzova, Aleksandra Suvorova, Pavla Nahimova, Mihaila Skobeljeva, Georgija Žukova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter