Izvor: Sputnik Srbija
23.06.2022 u 08:47
0

RUSKI SENATOR RASKRINKAO LICEMERNOST VARŠAVE: Poljska i dalje kupuje ruski gas na revers!

Poljske vlasti i dalje kupuju ruski gas na revers, uprkos agresivnoj retorici o energetskoj nezavisnosti od Moskve, napisao je na Telegramu ruski senator Aleksej Puškov.

„U Varšavi su rekli da su sposobni da prežive bez ruskog gasa. Zaboravili su da dodaju da Poljska kupuje gas na revers iz Nemačke. Navodno mogu da prežive, ali više vole da kupuju ruski gas“, naveo je Puškov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LAVROV: Više od laži režima u Kijevu me iznenađuje navijačko angažovanje Zapada u toj igri plasiranja neistine

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter