Izvor: alo.rs
19.11.2023 u 08:23
0

RUSKI STRUČNJAK DAO CRNU PROGNOZU ZA SAD: „Približava se opasni konjanik apokalipse“

Administracija američkog predsednika Džoa Bajdena gubi sukob u Ukrajini, primetio je ruski publicista, pisac i prevodilac Dmitrij Pučkov (Goblin).

Ovaj gubitak je, po njegovom mišljenju, još jedan razlog da se Demokratska partija SAD plaši pobede Donalda Trampa, na predsedničkim izborima 2024. godine.

„Za njih je Tramp prirodno konjanik apokalipse koja se približava… Pre svega, to će biti loše za Demokratsku stranku, koja je direktan rival i protivnik Trampu. Njihovi glupi planovi će se srušiti, a rat u Ukrajini će se za njih završiti porazom.

BELA KUĆA NEGIRA DA JE POSTIGNUT DOGOVOR SA HAMASOM: Nema sporazuma o oslobađanju talaca

Ubacili ste gigantsku količinu novca i naoružali Ukrajinu. Doneli ste milione municije, i poslali ste instruktore koji su obučavali Ukrajince da vode oružanu borbu protiv ruske vojske. Kada pogledamo rezultat „Ništa se na kraju nije desilo“, izjavio je Pučkov.

Niko se ne bi iznenadio, da ključni zvaničnici Bajdenove administracije dobiju sudske pozive ako Tramp dođe na vlast, nastavio je.

„Borbene operacije, za svaki slučaj, predvode specijaliste iz NATO-a, sa svojim obaveštajnim podacima, što je dovelo do zapanjujućeg uspeha ofanzive ukrajinskih oružanih snag- tri kvadratna kilometra ovde, sedam kvadratnih kilometara tamo i zauzeto jedno i po selo.

Kako se dođavola, ovo može smatrati uspehom, niko ne razume. 60% novca koji se izdvaja za Ukrajinu se troši u Sjedinjenim Državama, gde ih kradu demokrate.

Za ovo će morati da odgovaraju, i biće izvedeni na sud. Dakle, za njih je „Dolazak Trampa strašna katastrofa“, dodao je Pučkov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter