Izvor: Happy BSC
28.03.2022 u 14:18
0

RUSKI VOJNICI SILOVALI UKRAJINKU PRED MALOLETNIM DETETOM?! Dramatične optužbe stižu iz Kijeva: NEĆEMO ĆUTATI!

Ukrajinska parlamentarka Marija Mezenceva optužila je ruske vojnike da siluju i seksualno napadaju žene tokom invazije na njenu zemlju i poručila da Ukrajina „neće čutati“ u vezi tih zločina.

Mezenceva se u televizijskom intervjuu osvrnula na slučaj iz Brovarija, istočnog predgrađa Kijeva, gde je žena silovana ispred svog deteta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U sredu je generalni tužilac Irina Venediktova rekla da vlasti istražuju napad i da je Ukrajina rekla Rusiji da je izdat nalog za hapšenje dotičnog vojnika, preneo je „Gardijan“.

– Ima jedan slučaj o kojem se nedavno naširoko diskutovalo jer ga je snimilo i pokrenulo tužilaštvo i da ne ulazimo u detalje, veoma je zastrašujuća scena kad je civil ubijen u svojoj kući u malom gradu pored Kijeva – rekla je Mezenceva u nedelju za „Skaj njuz“.

Njegova žena je – žao mi je ali moram to da kažem – silovana nekoliko puta ispred svog maloletnog deteta – rekla je ona.

Nakon napada, veruje se da je vojnik zapretio detetu.

Mezenceva, šef stalne delegacije Ukrajine u parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope, rekla je da takvi slučajevi moraju da se zabeleže jer „pravda mora da pobedi“.

Silovanje i seksualni napadi smatraju se ratnim zločinima i kršenjem međunarodnog humanitarnog prava.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter