Izvor: TANJUG
31.10.2022 u 20:41
0

SAD O PUTINOVOJ ODLUCI KOJA JE POREMETILA CEO SVET: „Izlazak Rusije iz sporazuma o žitu utiče na globalno snadbevanje hranom“

 Prekid učesća Rusije u sporazumu o transportu žitarica preko Crnog mora ima neposredne štetne uticaje na globalno snabedavnje hranom, rekao je danas portparol američkog Stejt departmenta Ned Prajs.

On je dodao da su zbog neizvesnosti oko produžetka te inicijative porasle cene hrane, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija je u subotu saopštila da obustavlja učešće u sporazumu o žitu nakon napada u Sevastopolju na ratne brodove njene Crnomorske flote i na trgovačka plovila koja su angažovana za obezbeđenje žitnog koridora.

RUSIJA BEZ MILOSTI: Pogođeni Ukrajinski civilni brodovi koji su transportovali žito!

Dogovor koji su postigli Ukrajina i Rusija 22. jula u Istanbulu uz posredovanje Ujedinjenih nacija i Turske rezultirao je izvozom nekoliko miliona tona prehrambenih proizvoda iz crnomorskih luka u Ukrajini.

Rojters navodi da su brodovi koji prevoze žito danas nastavili da plove iz ukrajinskih luka.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter