Izvor: Tanjug
11.11.2022 u 07:43
0

SAD produžile transakcije u vezi sa energentima za nekoliko RUSKIH firmi, ovaj datum će biti ključan!

SAD će dozvoliti nastavak transakcija vezanih za energente sa nekoliko ruskih firmi, uključujući Sberbanku, VTB banku i Alfa-banku, do 14. maja, saopštilo je američko Ministarstvo finansija.

AMERIKANCI SPREMNI DA SE KOCKAJU „Rusija će doneti odluke kakve donese, ali mislim da će imati interes da nastavi da prodaje energente!“

Ministarstvo je u obaveštenju na svom sajtu navelo da produžava licencu koja bi trebalo da istekne sledećeg meseca, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na listi firmi je i ruska centralna banka.

Ova odluka je doneta nekoliko nedelja pre stupanja na snagu odluke G7 o ograničavanju cene ruske nafte, a što je će se dogoditi 5. decembra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter