Izvor: Tanjug
11.11.2022 u 07:49
0

NEBENZJA BEZ ZADRŠKE PRAVO U METU: „SAD i NATO bi da zaborave sve zločine u Avganistanu, da ne govorimo i vansudskim ubistvima civila…“

Istraga zločina SAD i NATO u Avganistanu nije sprovedena zbog očigledne ucene Vašingtona, rekao je ruski stalni predstavnik pri UN – Vasilij Nebenzja.

SUROVE OPTUŽBE NA RAČUN MOSKVE Stalni predstavnik Rusije u UN Vasilij Nebenzja napustio salu za sednice!

On je na jučerašnjem sastanku Generalne skupštine UN napomenuo da bi Zapad voleo da „svi zaborave na neodgovorne akcije američke i NATO vojske, koje su redovno izvodile neselektivne vazdušne udare na obične Avganistance“, preneo je TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„A da ne govorimo o noćnim prepadima i vansudskim ubistvima civila, uključujući žene i decu“, naglasio je Nebenzja.

On je podsetio i da je Bi-Bi-Si o tome nedavno pisao.

„Na žalost, uprkos izveštajima raznih nezavisnih nevladinih organizacija o strašnim ratnim zlocinima koji imaju za cilj postizanje pravde da bi se krivci priveli odgovornosti, istrage nisu sprovedene“, poručio je ruski stalni predstavnik pri UN.

Nebenzja je naveo da takav cinizam nije ništa novo.

„To je tipičan stav SAD i njenih saveznika prema ratnim zločinima u koje su počinili i na drugim kriznim tačkama, ukljucujući Irak, Siriju i Libiju“, rekao je on i dodao da sve američke kritike na račun kršenja ljudskih prava deluju licemerno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter