Izvor: tanjug
15.08.2023 u 19:06
0

SEBIČNI INTERESI DA ZAUZDAJU KINU: Upozorenje NATO želi drugu Ukrajinu u Aziji s ciljem da se poremete razvojni planovi

NATO želi da stvori „drugu Ukrajinu u Aziji“ kako bi poremetio razvojne izglede čitavog azijskog regiona, upozorio je danas Feng Šaolej, direktor Centra za ruske studije na Istočnokineskom univerzitetu ECNU.

RASTE OPASNOST OD SUKOBA NUKLEARNIH SILA: LAVROV tvrdi da ZAPAD ignoriše upozorenja Rusije(VIDEO)

NATO želi da stvori još jednu Ukrajinu u Aziji. Ovaj trend nije samo usmeren na obuzdavanje Kine, već i na blokiranje normalne razmene među azijskim zemljama i narušavanje razvojnih perspektiva Azije. Ozbiljne činjenice upozoravaju da nijedan priseban političar u svetu ne sme da dozvoli da NATO uništi budućnost celog sveta-, predočio je kineski ekspert, prenosi .

Komentarišući današnje upozorenje koje je učesnicima 11. Moskovske konferencije o međunarodnoj bezbednosti uputio ruski predsednik Vladimir Putin o mogućoj integraciji NATO sa AUKUS, vojnim savezom Australije, Velike Britanije i SAD, Feng je istakao da je to pokušaj proširenja NATO (na Aziju) zasnovan na sebičnim interesima određenih sila.

Predsednik Putin je u pravu: pokušaji širenja NATO u Aziji zasnovani su na sebičnim interesima desničarskih političkih snaga i vojno-industrijskog bloka, kao i na istorijskom iskustvu krstaških ratova. Njihov cilj je da se vrate u eru podele sveta na bazi isključivih ideologija-, ukazao je Feng.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter