Izvor: HappyBSC
17.06.2022 u 21:49
0

ŠEF ČEČENIJE OTKRIO CILJEVE VOJNE OPERACIJE Kadirov poručuje: „Ne možete ostaviti nacističke ološe i ubice da žive u detelini!“ (VIDEO)

Lider Čečenije Ramzan Kadirov u svojoj objavi na društvenim mrežama podelio je još jedan razgovor sa zarobljenikom iz redova ukrajinske vojske.

Kadirov je tom prilikom poručio da Ukrajinci „žure da polože oružje i konačno odustaju od svih pokušaja otpora“, ali da ih u tom slučaju očekuje „u najboljem slučaju, metak u potiljak od sopstvenih drugova, u najgorem – stigma izdajnika i stalno ruganje“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Spisak ukrajinskih vojnika koji su shvatili istinu svakodnevno se ažurira. Skrivajući se iz vidnog polja komande i militanata nacionalnih bataljona, oni žure da polože oružje i konačno odustaju od svih pokušaja otpora. Mobilisani vojnici žele da se vrate svojim kućama, na tople porodične razgovore. Ali kijevska elita je više zainteresovana za dolazeće zapadne milijarde nego za živote običnih vojnika.Brojke stvarnih gubitaka oružanih snaga Ukrajine su ozbiljne. Još jedan zarobljeni vojnik deli pravo stanje ukrajinske vojske. Prema njegovim rečima, obični vojnici nemaju informacije o tome gde je neprijatelj i šta da rade. Oni samo čekaju. Čekaju da im na glave padne sledeći dalekometni projektil savezničkih snaga. Zatim, uzimajući u obzir gubitke, komanda dovodi nove vojnike. Zatim se ciklus ponavlja. S tim u vezi, većina običnih vojnika želi da izađe iz ovog začaranog kruga, ali ne uspevaju svi, nažalost. U najboljem slučaju, metak u potiljak od sopstvenih drugova, u najgorem – stigma izdajnika i stalno ruganje“, napisao je Kadirov.

On je otkrio i ciljeve specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini, navodeći da ne treba biti previše pametan da bi se oni razumeli.

„O kakvoj civilizovanoj Ukrajini može da se priča kada pravo pred nosom naprednih zapadnih država rade ovako nešto. Nije potrebno imati mnogo pameti da bi razumeli za šta se borimo i kojim ciljevima težimo. Denacifikacija i demilitarizacija, baš kao i dešajtanizacija Ukrajine, su neizbežne. Zato što ne možete ostaviti nacističke ološe i ubice da žive u detelini“, napisao je lider Čečena.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter