Izvor: BSC Happy portal/Kurir.rs
20.06.2023 u 07:36
0

NOVI ŠEF RUSKE OBAVEŠTAJNE SLUŽBE O TOPOVSKOM MESU: Kad ponestane Ukrajinaca poslaće Poljake, a onda i Nemce

SAD i Velika Britanija decenijama neguju ukrajinski nacionalizam da bi ga u određenom trenutku usmerile ka Rusiji, navodi direktor Spoljne obaveštajne službe Rusije.

PADAJU KAO KRUŠKE: RUSI „ubrali“ još jedan trofej, BRIGADA „EDELVAJS“ SE MASOVNO PREDALA (FOTO)

Ukrajinci se koriste kao „topovsko meso“ da bi se sačuvali američki i britanski vojnici u velikoj igri protiv Rusije, rekao je Sergej Nariškin, direktor Spoljne obaveštajne službe Ruske Federacije u intervjuu „Ruskoj gazeti“.

Sjedinjene Američke Države i Velika Britanija zahtevaju da Kijev napreduje uprkos velikim gubicima u ljudstvu i tehnici. Ovaj nemar prema životu ukrajinskih štićenika objašnjava se činjenicom da je za Anglosaksonce „Ukrajina, a da ne govorimo o njenom trenutnom rukovodstvu, samo pion u velikoj geopolitičkoj igri“, rekao je Nariškin, odgovarajući na pitanje zašto zapadni nalogodavci ne sprečavaju Kijev u pokušaju da sprovede svoje sumanute planove.

„Glavni cilj ove igre je da se Rusiji nanese strateški poraz“, objasnio je direktor ove službe, podsećajući da „SAD i Velika Britanija decenijama neguju ukrajinski nacionalizam da bi ga u određenom trenutku usmerile ka Rusiji“.

Nariškin upozorava da su te zemlje saglasne da Ukrajinu pretvore u „crnu rupu“ Evrope kako bi sprečile njeno približavanje Rusiji. Anglosaksonska elita Ukrajince smatra „topovskim mesom“ koje nije šteta iskoristiti da bi se sačuvao dragoceni život američkih i britanskih vojnika.

„Kada Ukrajinca ponestane, na njihovo mesto će doći Poljaci, a onda, verovatno, i Nemci“, smatra šef ove službe i dodaje da „zvuči krajnje cinično, ali je upravo takva logika strateških planova Vašingtona i Londona“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter