Izvor: Happy BSC
09.05.2022 u 14:40
0

SI ĐINPING PROZVAO ŠOLCA I UPOZORIO GA! Ovo Nemačka nikako ne sme da uradi, KINA je bila više nego JASNA

Kineski predsednik Si Đinping upozorio je nemačkog kancelara Olafa Šolca da se moraju uložiti svi napori da se ukrajinski sukob ne pretvori u „situaciju kojom se ne može upravljati“, prenose kineski državni mediji.

U video pozivu između dva lidera, Si je citiran kako je rekao Šolcu:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Moraju se uložiti svi napori da se izbegne intenziviranje i širenje ukrajinskog sukoba, što bi moglo dovesti do nesavladive situacije„, rekao je Si.

Kineski državni mediji navode da je Si takođe pozvao Nemačku da učestvuje u Inicijativi za globalnu bezbednost, širokom i nejasnom okviru koji je kineski predsednik izneo prošlog meseca i koji podržava princip „nedeljive bezbednosti“, koncept na koji se poziva Rusija da bi opravdala svoju invaziju na Ukrajinu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter