Izvor: sputniknews.com
14.04.2022 u 22:01
0

Sledi radikalan potez Rusije ukoliko ove dve zemlje uđu u NATO!

Moskva će preduzeti neophodne mere za osiguranje svoje bezbednosti i odbrane u slučaju stupanja Švedske i Finske u NATO, izjavio je zamenik ministra inostranih poslova Rusije Aleksandar Gruško.

„Jasno je da je naša granica sa Finskom duga 1.300 kilometra. To će značiti radikalnu promenu vojno-političke situacije i jasno je da ćemo preduzeti mere da se obezbedi naša sigurnost i odbrana, to je alfa i omega vojne izgradnje“, rekao je on, odgovarajući na pitanje o mogućem razmeštanju ruskog nuklearnog oružja u Baltičkom regionu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je saopštio da Rusija podržava diplomatske kontakte sa Finskom i Švedskom, međutim, Švedska i Finska su se priključile sankcijama i učestvuju u kampanji protiv Rusije koju je pokrenuo Zapad.

Gruško je takođe naveo i da je neutralni status Švedske i Finske decenijama obezbeđivao veoma visok nivo sigurnosti tih država i regiona.

Ranije je londonski dnevnik „Tajms“ objavio da bi Švedska i Finska od ovoga leta mogle da postanu članice NATO.

RUSIJA ŽESTOKO UDARILA NA NATO! MOSKVA POMERA NUKLEARNE BOJEVE GLAVE! Medvedev je izdao poslednje upozorenje Zapadu

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter